ck Tips voor webmasters | Rocket Design

Linkbuilding tips voor webmasters

Linkbuilding tips voor webmasters

Door middel van linkbuilding is het mogelijk je website in de schijnwerpers te zetten en beter zichtbaar te maken door een zoekmachine als Google. Maar hoe doe je dat? Linkbuilding uitbesteden helpen iedere website een stuk op weg.

Linkbuilding voor Google
Omdat Google het precieze functioneren van haar zoekmachine top secret houdt, blijft het voor de rest van de wereld gissen hoe het raderwerk van Google er precies uitziet. Regelmatig voert het IT-bedrijf updates aan en komt het met nieuwe versies, iets waar men in de internetcommunity veel mee bezig is. En terecht, want er is ook een groot belang mee gemoeid. Het verschil tussen wel en niet gevonden worden is wereldgroot. In termen van omzet en in termen van bekendheid. Linkbuilding tips helpen je daarom verder te komen.

Samenhangende tekst
Hoewel we niet precies weten hoe Google werkt, zijn er wel bewezen praktijken. Linkbuilding tips geven bijvoorbeeld aan om een zoekwoord een aantal keren in een tekst voor te laten komen. Stel dat je eigenaar bent van een openluchtzwembad in Venlo, dan wil je dat de website van jouw zwembad bovenaan staat wanneer iemand ‘openluchtzwembad Venlo’ invoert in Google. Goede internetmarketing¬†geven daarom aan om ‘openluchtzwembad Venlo’ in een tekst een bepaald aantal keren terug te laten komen. Let wel, dit komt precies. Een van de beste linkbuilding tips is dat het wel een lopende tekst moet zijn, niet alleen maar wartaal met daarin je zoekwoorden. Google kan dit namelijk zien.

Succes!
Schijf dus samenhangende teksten, is het devies. En zo zijn er nog veel meer linkbuilding tips. Wie zich verdiept in linkbuilding tips vindt honderden manieren om een site net dat kritieke duwtje naar meer bekendheid te geven.