ck Sloopauto verkopen | Rocket Design

Sloopauto verkopen via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst

De naam zegt het al, als u besluit tot een sloopauto verkopen komen wij die gewoon bij u thuis ophalen! Zo zorgen wij ervoor dat het sloopauto verkopen voor u zo simpel mogelijk wordt gemaakt. Naast het ophalen nemen wij namelijk het hele sloopproces voor onze rekening. U ontvangt een mooi bedrag en het vrijwaringsbewijs direct na de verkoop zodat u van alle zorgen af bent. Hieronder wordt nog iets meer verteld over waarom het sloopauto verkopen via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst een goed idee is.

Een sloopauto verkopen is een duurzame oplossing

Op een gegeven moment is een auto gewoon echt niet meer bruikbaar. Op dit moment is de sloopauto verkopen de enige oplossing. Het klinkt misschien gek, maar niet alles dat door u gezien wordt als afval hoeft dit te zijn. Een automonteur bijvoorbeeld is misschien net op zoek naar een onderdeel van uw auto om een andere auto te repareren. Als dit onderdeel in uw auto nog van voldoende kwaliteit is kan dit veel betekenen voor de automonteur. Als u uw besluit neemt tot de sloopauto verkopen wordt er tijdens het sloopproces gekeken welke materialen nog gerecycled kunnen worden. Dus, in het kort:

  • u helpt monteurs en hobbyisten
  • bruikbare materialen worden gerecycled
  • u helpt uw eigen portemonnee
  • u heeft plek voor een nieuwe auto!

Goede ervaringen met sloopauto verkopen

Onze klanten zijn erg positief over onze diensten. De beste manier om dit te bewijzen is natuurlijk om ze dit zelf te laten vertellen. Daarom hebben we op onze website een gedeelte met klantenbeoordelingen. Neem nu een kijkje om over de ervaring van anderen te lezen en neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden van een sloopauto verkopen.