ck seksshop | Rocket Design

seksshop

Een tijdje geleden had ik wel behoefte aan wat meer spanning in mijn leven. Het was namelijk zo dat ik al een tijdje zonder werk zat en ook privé ging het niet allemaal zoals ik dat graag wilde. Het was dan ook voor mij geen grote stap om eens om mij heen te gaan kijken naar manieren om de spanning wat te vergroten. Ik ben eerst eens een wandelingetje gaan maken door het centrum van onze stad en zo kwam ik ineens uit bij een seksshop. Ik moet u bekennen dat ik tot voor kort nog nooit in een seksshop was geweest en dat ik ook nooit de behoefte had gehad om daar naar binnen te lopen. Ik dacht namelijk altijd dat een seksshop niets voor mij was. Ik ben namelijk opgegroeid in een streng gereformeerd gezin en daar werd mij altijd verteld dat wanneer je het echt niet meer weet in het leven, dan ga je naar een seksshop. Dat klinkt wellicht wat vreemd maar het is toch echt wat mij verteld werd. Ik had er dan ook weinig problemen mee om de seksshop binnen te gaan. Ik werd vriendelijk verwelkomd door de verkoopster en ze vroeg of ze mij ergens mee kon helpen. Ik heb haar gezegd dat ik nog nooit in een seksshop was geweest en dat ik daarom graag een beetje rond wilde gaan kijken. Dit was voor haar geen enkel probleem en ze vertelde me dat ik geluk had omdat het die avond koopavond was en dus kon ik naar hartenlust rond gaan neuzen. Ik kan u vertellen dat ik het er ook echt even van genomen heb. Ik heb heerlijk rondgestruind tussen alles wat er in deze winkel was uitgestald en ik heb mij enorm verbaasd over de vele mogelijkheden die er op dit gebied bestaan. Het is namelijk zo dat de tijd duidelijk niet stil heeft gestaan op het gebied van seksspeeltjes en dergelijke. Ik dacht altijd dat het assortiment niet verder zou reiken dan een aantal vieze boekjes en wellicht een paar dildo’s. Dit bleek geheel onjuist te zijn. In de volgende alinea zal ik wat meer over mijn ervaringen met Kittig schrijven.

Een seksshop met een zeer groot aanbod

Al snel vond ik een aantal producten die mij wel interessant leken maar toen ik hoorde wat de verkoopster voor prijs vroeg, schrok ik mij een hoedje. Ik kwam er op dat moment achter dat een sekswinkel best wel heel veel dure producten in het assortiment heeft en dus heb ik tegen de verkoopster in de seksshop gezegd dat ik mij er thuis nog even op wilde beraden. Ik ben dus onverrichter zaken weer naar huis gekeerd en ik heb toen besloten om thuis eens te kijken of er ook op het internet een seksshop te vinden was. Dit bleek uiteraard het geval te zijn. Wellicht was het een beetje naïef van mijzelf om te denken dat er online geen seksshop te vinden zou zijn maar ik ben nou eenmaal niet iemand die regelmatig met goede ideeën op de proppen weet te komen. Gelukkig kwam ik al heel erg snel op de site van Kittig.nl terecht. Ik was enorm verbaasd over het ontzettend grote aanbod dat men hier heeft. Hier is werkelijk geen ‘nee’ te koop en het was voor mij dan ook meteen duidelijk dat ik mij in een waar erotisch paradijs begaf op dat moment. Ik heb dan ook uitgebreid de tijd genomen om eens te kijken wat ik hier allemaal kon kopen. Ik heb daarbij ook meteen goed gekeken naar de prijzen die deze seksshop hanteerde en wat schetste mijn verbazing? De prijzen in deze seksshop waren ontzettend laag. Dit was werkelijk een paradijs op aarde en ik kon dan ook niet wachten om een bestelling te plaatsen! Ik heb nooit geweten dat er zo’n groot verschil kan zitten tussen de prijzen die men in de winkel rekent en die men op het internet hanteert. Dit was voor mij natuurlijk een enorme meevaller en het zal u dan ook niet verbazen dat mijn winkelmandje na een korte tijd al behoorlijk vol met allerlei spullen zat.

Ik heb de spanning weer teruggevonden

Tot mijn grote verbazing kreeg ik de spullen die ik bij de seksshop besteld had, de volgende dag al in huis. Ik vind dit echt heel goede service van de seksshop en het is dan ook daarom dat ik deze recensie over deze seksshop wilde schrijven. Het is mij al heel dikwijls overkomen dat ik niet als een koning behandeld werd en dat stoort mij echt ontzettend. Bij deze seksshop was dat absoluut niet het geval. Niet alleen kon ik rekenen op heel goede service, ik vertelde u al reeds over de zeer lage prijzen die hier gerekend worden voor de producten die hier aangeboden worden, ook was het zo dat de producten in deze seksshop werkelijk van topkwaliteit zijn! Dit is iets waar ik heel erg blij mee ben en waar ik dan ook graag de loftrompet voor zou willen blazen. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik:

  • een zeer tevreden klant ben en dat ik zeer zeker terug zal keren
  • kittig.nl de beste website vind die je je op dit gebied maar kunt wensen
  • mij geen betere producten had kunnen wensen dan die ik hier heb mogen bestellen

Kortom, ik ben dus erg tevreden over alles wat deze site mij geboden heeft.