ck Met VOIP ben je een stuk eenvoudiger bereikbaar | Rocket Design

Met VOIP ben je een stuk eenvoudiger bereikbaar

VOIP is de manier om snel met iedereen over de hele wereld te kunnen bellen. VOIP werkt namelijk met behulp van je IP-adres en er is dan ook enkel een internetverbinding nodig om VOIP te gaan gebruiken. Wellicht heb je weleens van bekende VOIP programma’s gehoord zoals Skype en Fiber. Dit zijn apps die je kunt downloaden voor je smartphone, tablet, pc of laptop en daarmee kan je bellen met iedereen die dezelfde app heeft geïnstalleerd. Gelukkig hebben veel mensen onderhand een dergelijke app voor recreatief gebruik maar in het zakenleven is het eigenlijk een must. Daarom heeft elk kantoor dat zichzelf serieus neemt VOIP geïmplementeerd in hun software. Nu zeggen wij wel: elk bedrijf, maar het is helaas zo dat dit nog zeker niet opgaat voor elk bedrijf en daarom hebben wij deze tekst geschreven. We willen bedrijven, ondernemers en werkgevers er graag op wijzen dat je met behulp van VOIP twee vliegen in een klap kunt slaan. In deze tekst gaan wij zeker uitleggen dat het absoluut de moeite waard is om met voicedata.nl in zee te gaan. Wij zijn namelijk een bedrijf dat gespecialiseerd is in VOIP en we willen dan ook graag jou kennis laten maken van deze voortreffelijke uitvinding opdat het je doet besluiten om over te stappen op VOIP. Daar zal je dan ook zeker geen spijt van krijgen. In tegendeel: je zal je nieuwe contacten mee kunnen leggen en het zal in de toekomst eenvoudiger zijn om die contacten te onderhouden want het kost je immers nog maar weinig geld om ze eventjes te bellen. Een goede internetverbinding is de enige vereiste voor VoIP. Elk bedrijf heeft dat uiteraard en het zal dan ook nog maar een kleine moeite zijn om VOIP te gaan gebruiken. Zeg maar dag tegen je hoge telefoonrekening!

Kies eens voor VOIP

Voor recreatief gebruik is VOIP zeker een leuk idee. Als je een smartphone hebt dan kan je meestal al onbeperkt bellen per maand en dan is het voor een particulier gebruiker niet noodzakelijk om een app als Skype te downloaden. De meeste smartphones kunnen tevens al met camera en al bellen dus je kunt de persoon met wie je belt zien. Als je die functie niet hebt, dan is VOIP wel leuk, zeker omdat je dan bijvoorbeeld je geliefde kunt zien. Woon je tijdelijk aan de andere kant van de wereld, ben je op vakantie of heb je vrienden in het buitenland? Dan kan je meestal niet onbeperkt bellen en is VOIP een goede manier om de kosten te besparen. Bellen naar het buitenland zit namelijk meestal niet in het pakket. Niet zo vreemd dus dat grote ondernemingen vaak overstappen op VOIP want zo kunnen zij met hun internationale klanten in contact komen. Deze klanten en partners kunnen zelfs live een vergadering meemaken door de webcam aan te zetten. Dat is wel heel erg handig wanneer de partner in China is. Dat scheelt aanzienlijk in de reiskosten om van de telefoonkosten nog maar niet te spreken. Dus waar wacht je nog op? Dit is binnen handbereik en het lijkt ons nu toch we duidelijk dat je hiermee een grote innovatieve stap kunt maken. Voicedata.nl is de website waar je alle informatie over VOIP nog eens rustig na kunt lezen. Wacht hier echter niet te lang mee want er zijn ongetwijfeld vele kapers op de kust die ook erg graag VOIP willen hebben. De concurrentie is tegenwoordig moordend dus je kunt maar beter zo snel mogelijk overstappen. Wij regelen het dan ook snel en voor je het weet kan je hiermee aan de slag. Geef ons een seintje en wij gaan direct aan de slag met het regelen van een geheel vrijblijvende offerte.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Voicedata kan nog veel meer regelen naast VOIP. Dat maakt ons bedrijf dan ook een gewild bedrijf in de zakenwereld en daar zijn we best trots op. Wij doen er alles aan om de laatste software in huis te hebben zodat er niets fout kan gaan wanneer je bent overgestapt op VOIP. Naast dit product kan je op onze site ook kiezen voor andere producten en we hebben de moeite genomen om die hieronder eventjes voor je uit de doeken te doen. Wellicht zit er wel iets bij dat je graag wilt naast het hoofdonderwerp van deze tekst:

  • allereerst kunnen wij dus de voice-over IP diensten voor je gaan regelen. Dat moge nu wel duidelijk zijn
  • daarnaast kunnen we ook de mobiele telefonie overbrengen op computers. Naast de vaste lijn zijn nu ook alle 06-nummers verbonden met je telefooncentrale en dat via het GSM netwerk.
  • wil je graag video, telefonie en chat bundelen in een pakket? Kies dan voor Managed UC. Hiermee bespaar je nog meer geld en tijd en dit draagt mede bij aan een optimale bereikbaarheid.
  • daarnaast kan je hier terecht om het internet an sich te regelen. Zakelijk internet behelst vaak een goede internetverbinding en het hangt er maar net vanaf waar je kantoor zich bevindt. Daarom hebben wij altijd een passende oplossing in de vorm van ADSL, glasvezel, SDSL, VDSL, Coax of FttH.

Wij zijn van alle markten thuis en hopen dan ook van harte dat we je kunnen verwelkomen.