ck Magento voor web ontwikkeling | Rocket Design

Magento voor web ontwikkeling

We leven in een tijd van snelle technologische vooruitgang. Een tijd waarin een bedrijf dat zich niet op internet bevindt het wel kan schudden. We leven in een tijd waar aandacht voor een bedrijf als digitaal platform boven aan de agenda moet staan. Magento bestaat uit een team van ervaren web- en app ontwikkelaars. Wij houden ons bezig met alles op gebied van webontwerp en verdiepen ons in seo en andere verwante zaken. Als u als ondernemer een webshop wilt openen dan is dpx het bedrijf waar u moet zijn voor een goed ontwerp en het daadwerkelijk laten bouwen van uw site. Ieder bedrijf heeft andere doelstellingen en daar moet natuurlijk een duidelijk plan voor bestaan. Wat kunt u allemaal doen en wat zijn de beste keuzes om te maken als u een webshop gaat beginnen? Dat zijn slechts een paar vragen die u zichzelf dient te stellen en die ook relevant zijn als u een webshop wilt openen. Tegenwoordig bekijken mensen heel veel zaken op een smartphone. Dat betekent dat uw website ook op een tablet of telefoon goed zichtbaar moet zijn zodat mensen die op een webshop komen en daar een aankoop willen doen, dat ook gewoon op een telefoon kunnen doen. Daarnaast is het natuurlijk zaak om als webshop en verkoper van een bepaald product goed vindbaar te zijn in de zoekmachines. Deze vindbaarheid kan verbeterd worden op verschillende manieren waar wij van Magento ons helemaal in hebben verdiept. Een aantal zaken die belangrijk zijn als u een webshop wilt bestieren zijn:

  • Duidelijke doelstellingen: wie zijn uw klanten en wat is uw doelgroep?
  • Goed website opbouw door het hebben van een goed ontwerp.
  • Sla de juiste toon aan door de goede ‘tone of voice’ te gebruiken.
  • Plaats genoeg interne en externe links op de website.
  • Houdt rekening met het belang van rijke content.

Waarom Magento?

Waarom bent u bij Magento op het juiste adres? Dat is eenvoudig. Magento biedt namelijk een totaalplaatje aan. Niet alleen kunnen wij voor u een goed ontwerp maken, ook kunnen wij u webshop bouwen en op zo’n manier dat deze geweldig goed in elkaar zit en goed vindbaar zal zijn in zoekmachines zoals Google. Goed vindbaar zijn is het belangrijkste middel om uw klanten te bereiken. Dit kan bewerkstelligd worden door een aantal zaken, te weten SEO en linkbuilding. Wat wordt hiermee precies bedoeld? Seo is de Engelse vertaling voor zoekmachine optimalisatie. Het betekent dat u door middel van bepaalde technieken inspeelt op de manier waarop de zoekmachines uw website beoordelen. De zoekmachines beoordelen uw website iedere paar weken en iedere keer dat ze dit doen heeft u een kans om hoger te komen in de ranking. Als mensen op een bepaald product zoeken in de zoekmachines dan typen ze een bepaalde woordcombinatie is. Stelt u zich voor; u verkoopt schoenen. Dan moet u natuurlijk zorgen dat u vindbaar wordt op het woord ‘schoenen’, maar schoenen is natuurlijk een breed begrip en u wilt een bepaalde groep mensen aanspreken die uw schoenen kopen. Het is daarom zaak om uw sleutelwoorden of zoekwoorden specifieker te maken. Zoeken mensen op schoenen voor vrouwen van leer; dan heeft u al een veel duidelijkere doelgroep. Dit is een van de onderdelen van SEO waar wij bij Magento gebruik van maken. Maar bij Magento maken wij tevens gebruik van linkbuilding; een term die al niet meer is weg te denken uit het digitale landschap. Linkbuilding houdt in; het plaatsen van interne en externe links op uw website. U heeft bijvoorbeeld een website waarop veel informatie te vinden is over scholen. Hierop staan informatieve pagina over scholen en daarin worden dan ook links van de websites naar deze scholen genoteerd. Op die manier ontstaat er een dicht web van links en pagina’s die naar elkaar verwijzen en dat zien de zoekmachines als betrouwbaar. Magento is een expert op het gebied van SEO en linkbuilding en ontwikkelt tevens apps voor telefoons. Als u Magento wilt inschakelen voor het bouwen van een website; neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen samen met u bespreken wat er allemaal mogelijk is en hoe wij u kunnen bedienen van het beste advies.

Magento: advies en hulp

U heeft als ondernemer een goed lopend bedrijf maar u merkt dat uw website wel een opfrisbeurt kan gebruiken. Ook dan bent u bij Magento op het juiste adres, want wij zullen uw website verzorgen, niet alleen het ontwerp maar ook de bouw. Een goede website zit slim in elkaar zodat wanneer er een bezoeker op een van de pagina’s landt, hij ook snel in staat is om tot actie over te gaan. Het is tegenwoordig niet meer heel erg ingewikkeld om een website te bouwen maar het is wel ingewikkeld om een website te bouwen die van A tot Z goed in elkaar zit. Wij zeggen bij Magento wel eens ‘u moet niet werken aan een website, maar u moet werken in een website.’ De reden dat wij dit zeggen is omdat veel mensen denken dat als ze eenmaal een website hebben, dat dan het werk gedaan is. Dat is echter niet het geval want als uw website eenmaal staat, dan begint het werk pas! Het werk dat wij als bedrijf voor u kunnen doen is zeer breed en de moeite waard om in te investeren als u graag een rol wilt blijven spelen op de markt en goed door uw klanten bereikt wil kunnen worden. Neem dus contact op met een van onze medewerkers en u wij zullen met u bespreken wat er allemaal mogelijk is.