ck Linkbuilden | Rocket Design

Linkbuilden als onderdeel van online marketing

Linkbuilden als onderdeel van online marketing

Haal het maximale uit je online marketing en zorg dat jouw bedrijf het beste resultaat haalt, onder andere door te linkbuilden uitbesteden. Naamsbekendheid opbouw
en en die ook nog eens vasthouden is één van de doeleinden van online marketing. En dat doe je vooral door linkbuilden.

Want wat is linkbuilden precies? En waarom is het onderdeel van een groter proces? Voor sommige bedrijven is het gesneden koek, maar voor kleine bedrijven die zich net op de markt zetten kan het soms een warboel met informatie worden. En dat is niet erg, want online marketing kan ook verwarrend zijn. Online marketing is het middel om op internet aandacht voor je bedrijf te realiseren. Vaak gaat dat gepaard met linkbuilden.

Linkbuilden
De bedoeling van linkbuilden is dat er zoveel mogelijk mensen op jouw site terechtkomen. En hoe kan dat beter dan klikken via een link terwijl je op een andere website zit. Internet hangt aan elkaar met klikken, iedereen surft van de één naar de andere website en natuurlijk wil je dat ze via linken ook op jouw website terechtkomen. Dat kan via linkbuilden. Naamsbekendheid via linkbuilding is hot krijg je doordat je beter vindbaar bent in de zoekmachines, zoals bijvoorbeeld Google, dat logischerwijs betekent dat je website meer bezoekers trekt. Als de website extra bezoekers heeft zal dat in veel gevallen ook betekenen dat de omzet stijgt. Het beste is dan ook nog om links te plaatsen op websites die relevant zijn. Wat daarmee bedoeld wordt? Heel makkelijk: als je bijvoorbeeld boekenverkoper bent, dan is het beter om links te plaatsen op een website die daar mee samenhangt. Linkbuilden is dus een belangrijk onderdeel van online marketing dat je zeker kan gebruiken om onder andere de website beter op de kaart te zetten. Ook op dit gebied werken we veel samen met onze partner uit Hengelo: Linkbuilder 1gooddesigner.nl.