ck Hennepkwekerij boete | Rocket Design

Hennepkwekerij boete

Een hennepkwekerij boete is de boete die je kunt ontvangen nadat je kwekerij is opgerold. Uiteraard is een kwekerij ├╝berhaupt verboden omdat we hier te maken hebben met softdrugs. Het is dan ook niet zo vreemd dat een hennepkwekerij boete wordt opgelegd na deze ontdekking. De rechter kan hierover een uitspraak doen en deze is op allerlei factoren gebaseerd. De hennepkwekerij boete wordt onder andere afgewogen op basis van de volgende punten.

  • De hoeveelheid planten die je in de kwekerij aan het verbouwen was. Je zult wel begrijpen dat de hennepkwekerij boete omhoog gaat naarmate je meer planten aan het kweken was. De hennepkwekerij boete kan daardoor tot ongekende hoogten oplopen.
  • De gevaarzetting is daarnaast een factor waar rekening mee wordt gehouden. Dit woord houdt in dat er gekeken wordt naar de hoeveelheid gevaar die jijzelf door de kwekerij oploopt maar dat niet alleen. Het gevaar van omwonenden wordt ook bekeken. Vaak vindt men een kwekerij terug in een woonwijk. Dat betekent dat, mocht er iets mis gaan, de gevaren erg groot zijn voor de inwoners van die straat of wijk. De reden daarvoor is dat er veel gevaarlijke stoffen worden gebruikt voor het kweken en er daarnaast veel elektriciteit wordt gebruikt. De hennepkwekerij boete neemt toe als het gevaar op brand onevenredig groot is. natuurlijk moet je sowieso niet een hennepkwekerij gaan beginnen, dan is de kans op een hennepkwekerij boete dankzij de gevaarzetting enorm.
  • Als laatste punt gaat het om de diefstal van stroom. Zoals we daarnet al zeiden heeft een kwekerij veel stroom nodig omdat er enorm veel lampen aanwezig zijn. Dit licht zorgt er voor dat de planten sneller groeien maar dat gaat ten koste van je stroomrekening. Wat mensen dan vaak gaan doen is stroom aftappen bij de buren. De buren hebben dit pas laat door, bijvoorbeeld pas bij de jaarafrekening en zo komt men er vaak achter dat er een kwekerij in de buurt is. je zult wel begrijpen dat de hennepkwekerij boete dan helemaal zal exploderen.

De hennepkwekerij boete

De website advocaathennepkwekerij.nl biedt enorm veel mogelijkheden om aan de hennepkwekerij boete te ontkomen. Dat bedoelen we uiteraard op geheel legale wijze met behulp van een schikking of een rechtszaak. Hier werken namelijk vele gerenommeerde advocaten die graag jouw zaak op zich willen nemen in de hoop dat de hennepkwekerij boete mee gaat vallen. Soms kan er zelfs een uitspraak komen dat jou vrijspreekt van je daden doordat er schulduitsluitingsgronden of strafuitsluitingsgronden zijn. Maar als je bewust bezig bent geweest om hier je werk van te maken dan weet je vaak ook wel dat er consequenties aan verbonden zijn. Een van die consequenties is de hennepkwekerij boete en als jij zelf daarvan bewust bent, dan is de kans niet zo groot dat, mocht je gepakt worden, de rechter je vrij gaat spreken. Natuurlijk hangt het allemaal samen met wat je achtergrond is, wat de precieze details zijn en hoe ervaren je advocaat is. Als je een veelpleger bent, dan kan je er bijvoorbeeld vanuit gaan dat de hennepkwekerij boete hoger zal zijn dan wanneer het je eerste vergrijp is. Kortom: dan moet je het maar afleren om te gaan kweken en te verkopen. Doe je dat laatste ook nog eens, dan zal de hennepkwekerij boete wederom een stuk hoger zijn dan wanneer je het niet verkoopt. De kans dat je het verkoopt is zo goed als honderd procent, wat moet je er anders mee gaan doen? Weggeven is niet bepaald lucratief en voor persoonlijk gebruik is het verbouwen van meer dan 500 planten wel wat overdreven. Dit zijn dan ook zeker geen goede argumenten om te gebruiken en je advocaat weet dat ook als geen ander. Zeker al je kiest voor een advocaat van onze website. Zij zijn juist gespecialiseerd in hennepkwekerijen en weten altijd wel hoe ze een laag mogelijke straf voor jou kunnen regelen. Laat dat maar aan hen over.

Wil je meer weten? Kijk eens op de site

In principe mag je maximaal vijf planten in huis hebben. Dan zal er zeker geen hennepkwekerij boete worden opgelegd. Het is niet zo dat we het toejuichen, maar mocht je er acht thuis hebben staan, dan zal de politie je niet vervolgen of opsporen. Dit soort dingen kunnen gebeuren, de planten vermenigvuldigen zich snel. Zorg er wel voor dat je ze dan wegdoet of weggeeft aan anderen die hier graag gebruik van willen maken. Je mag dit bij jou thuis of bij een ander gaan oproken. Dat is het mooie aan het gedoogbeleid in Nederland. Gebruik wel met mate en dan moet het zeker goed komen. Maar heb je vijftig, honderd of nog veel meer planten, dan ben je zeker verdacht en is de kans eens stuk groter dat je ooit gepakt gaat worden en dat wil je toch te allen tijde voorkomen? Ons advies is dan ook om hier ├╝berhaupt niet aan te beginnen. Maar kan je het toch niet laten en word je gepakt? Neem dan contact met ons op. Op de site vind je ons nummer en ons mailadres. Vul de details in zoals je adresgegevens, contactgegevens en de mate van het vergrijp, dan kunnen wij direct inzien wat de voorlopige hennepkwekerij boete zal zijn en wat we eraan kunnen doen om de hennepkwekerij boete omlaag te krijgen. Je kunt hier zelfs een pro deo advocaat krijgen om je hennepkwekerij boete te verdedigen, wij zijn van alle markten thuis.