ck Genieten bij Sint Jozef | Rocket Design

Genieten bij Sint Jozef

Een zo goed mogelijk leven leiden, dat willen we allemaal. Soms komt u op een punt waarop u niet alles meer alleen kunt doen en voor die momenten wil Sint Jozef er voor u zijn. Binnen ons woonzorgcentrum kunt u zelfstandig wonen, maar is er wel altijd hulp dichtbij voor de momenten waarop dit nodig is. Veel oudere mensen die alleen wonen, kunnen het vaak niet meer aan om in hun eentje in een huis te wonen. Het risico dat ze bijvoorbeeld vallen en dat niemand het opmerkt is erg groot en dat kan voor veel oudere mensen leiden tot onzekerheid. Bij Sint Jozef nemen wij deze onzekerheid weg, maar absoluut niet uw zelfstandigheid. U hebt beschikking over uw eigen, volledig ingerichte, keuken en badkamer. U hebt een eigen woonkamer met balkon waar u heerlijk kunt genieten van het mooie weer in de zomer. Daarnaast woont u in een prachtige groene omgeving in Weerselo. Waar u de rust vindt die u nodig heeft. Daarnaast zijn er wel genoeg activiteiten te ondernemen in de dorpskern.

Zorg op maat bij Sint Jozef

Bij Sint Jozef biedt ook verschillende extra services. Deze vallen niet onder de AWBZ, maar staan wel altijd tot uw beschikking tegen een kleine meerprijs. Bij Sint Jozef maken we geen winst op de aanvullende diensten, u betaalt dus altijd de kostprijs. Denk bijvoorbeeld aan een schoonmaakhulp die u helpt bij het doen van bijvoorbeeld de was, het strijken of het schoonhouden van uw huis. Eet u liever alleen, maar heeft u moeite met koken? Ook daar hebben wij oplossingen voor.

Neem contact op

Binnen de Zorggroep Sint Maarten hebben wij verschillende woonzorgcentra die uiteenlopende extra diensten aanbieden. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden die wij aanbieden. Wij willen graag het beste voor u.