ck Een moderne overgang van SharePoint naar office 365 | Rocket Design

Een moderne overgang van SharePoint naar office 365

Wanneer uw bedrijf de overstap maakt van SharePoint naar office 365, dan kunt u dit met een gerust hart overlaten aan IT2IT. Op de website it2it.nl staat beschreven wat onze expertise is en hoe wij te werk gaan. Indien uw bedrijf een dergelijke overstap staat te wachten, dan moet dit op zo’n manier gebeuren dat uw medewerkers daar zo min mogelijk hinder van ondervinden. Veranderingen in processen moeten soms wel plaatsvinden. Een bedrijf moet mee met zijn tijd. De behoefte van medewerkers veranderen en zij krijgen mee hoe het bij andere organisaties plaatsvindt. Communicatie is op meerdere manieren mogelijk en een digitale werkomgeving is steeds meer van deze tijd. Een migratie van SharePoint naar office 365 is een van de veranderingen die daarbij hoort. Het is even een tijdrovend proces, maar uiteindelijk creëert u een werkomgeving waar iedereen baat bij heeft. IT2IT heeft ervaring met dergelijke veranderingen zoals SharePoint naar office 365. Niet alleen kunnen zij zorgen dat deze wijziging goed verloopt en uitgevoerd wordt. Maar wij beschikken over een totaalvisie waarbij wij de volgende expertises toepassen:

  • visualisaties en delivery
  • verzorgen van cloud, server, desktop en applicaties
  • het maken van technische keuzes
  • in kaart brengen van technische consequenties

Wij zorgen voor een totaalpakket aan services die leiden tot een optimaal systeem voor uw organisatie. Niet alleen heeft u in samenwerking met ons moderne software in huis, maar wij zorgen ervoor dat uw hardware en uw medewerkers hier helemaal klaar voor zijn. Voor een technologische verandering is het verstandig hier een deskundig team op te zetten die alle processen kennen en kunnen inschatten. Met name bij een migratie van SharePoint naar office 365 is dit erg van belang. Afhankelijk van de huidige programma’s in uw bedrijf, kan het aardig wat tijd en werk kosten, maar uiteindelijk beschikt u over de moderne technologische mogelijkheden die tot het nieuwe werken leiden.

Verleg de grens van SharePoint naar office 365

Tegenwoordig werken mensen met meerdere apparaten. E-mails en documenten worden gelezen op de computer op het werk, via de smartphone in de auto of op de tablet thuis of zelfs ook tijdens werktijd. Mensen werken niet meer met een systeem, maar met meerdere en hier moet de software ook op aangepast zijn. De migratie van SharePoint naar office 365 is een van de wijzigingen die hiervoor nodig zijn. Wanner de juiste programma’s en software niet beschikbaar zijn of gebruikt worden, dan is het voor medewerkers moeilijk om altijd op de hoogte te zijn van de gang van zaken. Met de komst van alle nieuwe technologie wordt die vraag wel groter. Daarom zijn bedrijven genoodzaakt hierin mee te gaan. Niet alleen is dit nodig om mensen altijd aan het werk te houden, maar ook om flexibiliteit te garanderen. Zo hebben medewerkers de mogelijkheid om thuis te werken of als ze ergens op een andere locatie zijn voor een overleg, dan blijven ze op de hoogte van de werkzaamheden. Of ze kunnen op die locatie bij de betreffende documenten en deze inlezen. Voor het moderne werken en door alle technologieën kiezen bedrijven sneller voor een overgang van SharePoint naar office 365. Het werkt sneller en er is maar een besturingsapplicatie nodig. Om dit goed uit te voeren, leveren wij de dienstverlening die hiervoor nodig is. Samen met u en mogelijk andere medewerkers uit uw bedrijf gaan we om de tafel zitten. Wij horen wat u nodig heeft en waar uw bedrijf om vraagt. Tevens brengen wij de huidige technologie en applicaties in kaart. Vervolgens kijken we hoe SharePoint naar office 365 kan plaatvinden en wat hiervoor nodig is om dit zo goed mogelijk tot stand te brengen.

Ga mee met de nieuwe ontwikkelingen

Het is goed mogelijk dat er meer aanpassingen nodig zijn om SharePoint naar office 365 goed te laten verlopen. Dit verzinnen wij niet zomaar, maar wij kijken naar wat het beste is voor uw organisatie en voor welke situatie. Niet alleen gaan wij in, in wat u vraagt en nodig heeft. Maar ook hoe dit te verwerken en aan te passen aan de bedrijfsprocessen. Dit doen wij met een toegewijde en gedreven werkwijze waarbij wij altijd grenzen blijven verleggen. Daarnaast is IT2IT niet afhankelijk van software of hardware, waardoor wij voor u een op maat gemaakte oplossing kunnen creëren. Dat bedoelen wij met grenzen verleggen. Elk bedrijf is weer anders en moet SharePoint naar office 365 weer anders plaatsvinden. Indien dit het geval is, dan geven wij zeker niet op. In alle gevallen streven wij ernaar een oplossing te vinden met hoogwaardige kwaliteit. Zodra alles geïnstalleerd is, dan is IT2IT ook in staat om gepaste trainingen te verzorgen die de medewerkers op weg helpt. Hierin krijgen zij een introductie in het nieuwe systeem. De migratie SharePoint naar office 365 kan wel goed zijn verlopen, maar mensen moeten er ook mee werken. Wanneer er te veel wijzigingen zijn, dan staat u er als bedrijf niet alleen voor. Al vanaf het begin van het proces van SharePoint naar office 365 staan wij klaar voor onze klanten. Indien u meer wilt weten over de dienstverlening van IT2IT, dan kan u telefonisch contact met ons opnemen. Vraag gerust wat wij voor u kunnen betekenen en vertel wat nodig is voor uw organisatie. Onze medewerkers zijn beschikbaar om naar u te luisteren en u in te lichten over onze service. Indien u ons de SharePoint naar office 365 wilt laten uitvoeren, dan maken wij een afspraak met u.